Robert Poortinga en Meri Khojayan
€8,-
Allen
maandag 25 juni 20:00 - 21:15
Hoorn, Friesland, Netherlands
Sinds 2015 vormen Robert Poortinga (piano) en Meri Khojayan (viool) een duo en in april 2017 wonnen zij de eerste prijs; de Grand Prix in Duitsland tijdens het ‘Musikalisches Feuerwerk’ in Baden-Württemberg. Dit is een jaarlijks terugkerende muziekcompetitie van hoog niveau. Er deden ongeveer 120 deelnemers mee aan deze competitie uit zestien landen wereldwijd, van USA tot Rusland en van Zweden tot Zwitserland. De jury bestond uit twaalf personen die allemaal hun sporen hebben verdiend in de wereld van de klassieke muziek.
Naast de eerste prijs als ensemble, hebben Robert en Meri ieder ook apart de eerste prijs gewonnen, Robert voor begeleiding en Meri voor solo viool.

Robert heeft in New York zijn pianostudie gevolgd bij mevr. Tamara Poddubnaya aan het Long Island Conservatorium. Hij vervolgt zijn studie bij Jeroen Riemsdijk aan het conservatorium van Maastricht.

Meri heeft aanvankelijk viool gestudeerd in Jerevan (Armenië), waarna ze naar Maastricht is gekomen voor haar vervolgstudie bij de bekende violist Boris Belkin.

Hun repertoire bestaat oa uit sonates voor piano en viool van Bach, Beethoven, Brahms, Mozart, Schumann en Saint Saens.

Locatie: Kerk in Hoorn
Datum: Maandag 25 juni, 20:00uur
Organisator: Commissie Muziek om Oost
Entree: €8 per volwassene en €4 voor kinderen tot 12 jaar
De kaartjes kunt u voor aanvang van het concert in de kerk kopen. Er is geen pin aanwezig.

Toegang reserveren? Mailto m.kinzel@gmail.com of whats-app naar 06-27858769
Download de Gone Out app voor een overzicht van alle feestjes bij jouw in de buurt