UNheard Music Festival - Jonathan Dove
€5,-
18+
Apr 21 April 14:00 - Apr 22 April 17:00
Korzo
Get tickets!
Twee dagen lang is Korzo een waar paradijs vol muzikale ontdekkingen tijdens het (UN)heard Music Festival. Het festival wordt georganiseerd door het succesvolle Haagse Matangi Quartet en leidt de bezoeker twee dagen lang door een wereld van bekende en minder bekende muziekstukken. Muziek van composer-in-residence, Jonathan Dove, wiens toegankelijke klanken en liefde voor dansritmes ervoor zorgen dat het soms moeilijk is om stil te blijven zitten, staat centraal.

Ontdekking, verrassing en veelzijdigheid staan centraal tijdens het (UN)heard Music Festival. Hoogtepunt is de Jonathan Dove Marathon, gepresenteerd door SENA, op zaterdagavond met highlights uit de kamermuziekwerken van Dove. Ook vindt tijdens deze marathon de première plaats van Dove’s werk Who wrote the book of Love? Eerder die dag kunnen bezoekers tijdens INspired luisteren naar muziek die dezelfde dramatiek, passie voor dansritmes en feestelijkheid verklanken als de muziek van Composer in Residence Jonathan Dove.

Maar naast het luisteren naar muziek kunnen bezoekers deze twee dagen ook met de voetjes van de vloer tijdens de Silent Disco, genieten van een AFTERNOON Tea of componist Jonathan Dove het vuur aan de schenen leggen tijdens een vraaggesprek geleid door Thea Derks.

Op zondag 22 april is er een speciale Kinder Carroussel. Samen met hun ouders kunnen ze kijken en luisteren naar een korte kindervoorstelling. Daarnaast zijn er twee workshops voo rde kinderen.

Bekijk het hele programma op www.korzo.nl/unheard

Tickets beschikbaar vanaf €5,-
Zaterdag passe-partout vanaf €36,-
Weekend passe-partout vanaf €54,-
Download de Gone Out app voor een overzicht van alle feestjes bij jouw in de buurt